Prom Queen 2016: U susret maturi
U VAZDUHU · promo

Modna manifestacija Prom Queen, održava se već drugu godinu za redom i pruža mogućnost maturantkinjama da u toku jedne večeri odaberu najbolje toalete za maturu.

Događaj će biti realizovan u ekskluzivnom ambijentu Vile Jelene 20. aprila u 20 časova, uz podršku velikog broja afirmisanih dizajnera koji će izlagati svoje kreacije.

Ovom prilikom će maturantkinje moći da izaberu svoju idealnu kombinaciju haljine, aksesoara, frizure i šminke za matursku noć. Idejni kreator ovog projekta Nikola Kočić i ujedno izvršni direktor agencije No 1 Model Of The World, već niz godina realizuje projekte ovog tipa u Srbiji i inostranstvu.

Prom Queen predstavlja idealno rešenje za sve one koji bi voleli da na praktičan i jedinstven način prebrode ovaj period i obezbede sebi savršen svečani izgled. Od izbora haljine do uklapanja aksesoara, cipela, preko zakazivanja šminke i frizure, ceo ovaj proces može predstavljati pravu malu noćnu moru i baš zbog toga, Prom Queen predstavlja odličan način kako da sve ovo prođe zanimljivo i bez previše utrošenog vremena. Prošlogodišnji uspeh organizacije pokazao je da postoji interesovanje za ovakve manifestacije i to ne samo u Srbiji već i u čitavom regionu.

Dusan Kovacevic EXIT i Dragana Savic HEINEKEN Srbija Heineken® je zvanično pivo EXIT festivala Academic to Business Nagradni konkurs „Academic To Business“ za studente i preduzetnike iz Beograda otvoren do 8. maja Zemun park Najbolji aprilski šoping je u Zemun parku Foody Club Dostava hrane na kućnu adresu: Foody Club Za i Protiv · · · · ·