1506383421-0_cover
U VAZDUHU · urban flash

Mnogi nesrećni putnici su iskusili razočarenje povodom propuštenog avionskog leta. U takvim situacijama ponekad smo prinuđeni da čekamo satima dok se ne ukrcamo u sledeći.

Jedna devojka u Severnoj Karolini je zapala u istu nevolju, ali je odlučila da se ne frustrira mnogo oko toga, već kanališe svoj višak energije u nešto pozitivno. Pustila je svoju omiljenu pesmu „All Night Long“ Lajonela Ričija i krenula da igra!

Ubrzo je stekla nove prijatelje među putnicima koji su se našli u istoj situaciji, ali i osobljem aerodroma. U video spotu koji je napravila možemo je videti kako đuska u ritmu ovog velikog hita osamdesetih zajedno sa pripadnicima obezbeđenja, zaposlenima na šalterima, baristom lokalne kafeterije i svim ostalim slučajnim prolaznicima koji su bili raspoloženi za noćni ples na pustim terminalima aerodroma.

Svojom improvizacijom, ova mlada dama je uspela da poboljša svoje i raspoloženje svoje neposredne okoline te večeri, a objavom spota na Youtube mrežu, i mnogih drugih ljudi širom sveta. Video je za samo tri dana pregledan više od 650.000 puta i samo je pitanje vremena kada će preći milionsku posetu.


student-id-feat-bigcover Učenici kao ikone pop kulture na školskim ličnim kartama pagecoverlogo Logotipi poznatih brendova kao oružje silhouette-1632912_960_720cover Zaboravljanje nas čini pametnijim rekordicover 10 bizarnih svetskih rekorda · · · ·