first-spacewalk-vr-video-1
U VAZDUHU · svet

Pred vama je prvi video od 360 stepeni u svemiru koji prikazuje kretanje ruskih astronauta izvan Međunarodne svemirske stanice.

Sergej Razanski i Fedor Jučikin su pre dva meseca šetali svemirom oko osam sati, za vreme kojih su imali zadatak da obave redovno održavanje delova svemirske stanice i lansiraju 5 mini satelita. Ako okrenete kameru na pravu strana u trenutku kada je na klipu protklo dva i po minuta, primetićete lansiranje jedne sprave za merenje i njeno udaljavanje ka našoj planeti.

Naravno, ne treba da vas podsećamo da maksimalno iskoristite mogućnost okretanja za 360 stepeni u ovom videu kako bi što više uživali u različitim perspektivama i neverovatnom pogledu na Zemlju.

Zaista je fascinatno šta nam sve pružaju nove tehnologije u današnje vreme!

spiraling-treetop-walkway-effekt-denmark-5GL-999x500 Danska: Gledajte šumu iz ptičje perspektive 1-113cover Klaustrofobični domovi Pekinga illustrated-linguistic-tree-minna-sundberg-5 Ilustrovano stablo jezika pokazuje kako smo povezani pagecover Restrikcije u fotografisanju u različitim zemljama sveta · · · · ·