Proverite vid: Koga vidite na ovoj slici?
U VAZDUHU · urban flash

Naša čula jesu dobra, pa ipak ona vremenom mogu oslabiti. Postoje mnoge iluzije, a u ovom videu se bavimo optičkim iluzijama koje vam mogu pomoći da proverite koliko je vaš vid zaista dobar. U zavisnosti od toga da li na slici koja se pojavljuje u videu vidite Marilyn Monroe ili Alberta Einsteina možete da zaključite koliko dobro zaista vidite!

Odlazak kod očnog lekara na proveru vida deo je svakodnevice onih koji nose naočare, pa ipak, možda su i vama koji verujete da imate „oko sokolovo“ potrebna optička pomagala, a toga još uvek niste svesni. Pogledajte ovu optičku iluziju u okviru videa i proverite koliko je oštar i jasan vaš vid zaista!

U slučaju da umesto Einsteina vidite slavnu glumicu, možda je vreme, kako kaže doktor Aude Olivia tvorac ovog videa, da zakažete očni pregled.

Uskršnje dekoracije Dekoracije za uskršnji ručak afera Detaljna hronika jedne ljubavne afere (ili kako Nemac vara ženu) SketchShe: Seksi devojke nastupaju u kolima SketchShe: Seksi devojke nastupaju u kolima jobs 30 inspirativnih citata za preduzetnike · · ·