watchmen-tv-series-footage
KULTURA · film/TV

Dugo očekivana serija „Nadzirači“ će ove jeseni debitovati na televiziji HBO. Ona se bazira na istoimenom čuvenom stripu Alana Mura, ali za razliku od filmske adaptacije iz 2009, dešava se nekoliko decenija nakon događanja u originalnoj priči. I u ovoj autorskoj viziji superheroji su i dalje zabranjeni, ali neki od njih, inspirisani Roršahom (junakom iz Murovog stripa), su odlučili da se udruže u borbi protiv vlade koja želi da ih ukloni.

Glavni kreator Nadzirača je Dejmon Lindelof, poznat po serijama Izgubljeni i Ostavljeni. Uloge u seriji tumače: Džeremi Ajrons, Redžina King, Don Džonson, Tim Blejk Nelson, Endrju Hauard i Sara Vikers. Za muziku su odgovorni Trent Reznor i Etikus Ros, dvojac iz grupe Nine Inch Nails koji uspešno sarađuje još od filma Društvena mreža (2010).

star-wars Dizni je najavio četvrtu trilogiju „Ratova zvezda“ i nastavke filma „Avatar“ 1556786570_opheliasocial Dejzi Ridli je Ofelija u trejleru za novu melodramu inspirisanu „Hamletom“ cover www.independent.co.uk TV astrologija: Idealna serija za svaki horoskopski znak page-game-of-thrones Zavirite iza scene serije „Game of Thrones“ · · · · ·