fifty-1505068922
KULTURA · film/TV

Prvo dolazi ljubav, onda brak, a onda… kidnapovanje?

Universal studio je upravo izbacio trejler za novi film „Fifty Shades Freed“, u kome možemo da vidimo prve snimke iz poslednjeg nastavka ove čuvene ljubavne trilogije. Trejler prikazuje venčanje Anastazije Stil (Dakota Johnson) i Kristijana Greja (Jamie Dornan), njihov odlazak na medeni mesec u Evropu, ali i neke mračne momente, za koje još uvek nismo sigurni šta predstavljaju. 

Film je režirao James Foley, dok je za scenario bio zadužen Niall Leonard, muž E.L. James, autorke popularnih romana po kojima je nastala ova filmska trilogija. Fifty Shades Freed će se u bioskopima pojaviti na Dan zaljubljenih, 14. februara sledeće godine.

Duži trejler će debitovati u novembru. U međuvremenu uživajte u posteru za film na kojem možemo da vidimo novu gospođu Grej u venčanici.


Ljubišta Samardžić Ljubiša Samardžić: Deset uloga koje ćemo pamtiti Erotski filmovi NC 17: Deset filmova koji su previše provokativni za američku publiku currentwar-benedicthcumberbatchcover Tesla i Vestinghaus protiv Edisona u filmu „The Current War“ Mladi glumci „Volja sinovljeva“: Upoznajte mlade glumce Kristinu Pajkić, Petra Milićevića i Branka Perišića · · ·