The-Predator-2018
KULTURA · film/TV

Ljubitelji serijala akcionih horor filmova „Predator“ mogu da se raduju još jednoj epizodi iz ove sage. Novi nastavak nosi naslov kao i prvi deo, jednostavno „Predator“, ali se njegova radnja dešava između događanja u filmu „Predator 2“ iz 1990. i filma „Predatori“ iz 2010.

Film je režirao Šejn Blek, a svoju bioskopsku premijeru će imati 14. septembra.

U trejleru možemo da vidimo kako vanzemaljska letelica pada na zemlju, po svemu sudeći zbog činjenice da se jedan dečak (Džejkob Tremblej) igrao kacigom i oklopom Predatora koje je pronašao u misterioznom paketu koji je stigao na njegovu adresu. Ono što sledi je već očekivano za ovakve filmove. Pripadnici specijalnih jedinica odlaze na mesto gde se srušio avion, ali bivaju napadnuti od neidentifikovanih bića iz pale letelice. U priču se brzo uključuje naučnica (Olivija Man) koja ima svoju teoriju vezanu za dolazak Predatora na zemlju.

Osim gore pomenutih glumaca, u filmu Predator još igraju Bojd Holbruk, Trevante Rouds, Kigan-Majkl Kej i Sterling K. Braun. Pogledajte prve snimke iz filma u trejleru iznad ovog teksta.

Smešni prevodi filmova Najsmešniji prevodi naslova filmova Florensina knjižara Moćna drama „Florensina knjižara” u bioskopima Bioskopske premijere Bioskopski izveštaj: Osvetnici i ostali Taxi 5 Film „Taxi 5″ od danas u bioskopima · · ·