grindelwaldheader-768x509-cover
KULTURA · film/TV

16. novembra ove godine svetlost dana će ugledati novi film nastao po scenariju poznate spisateljice Dž. K. Rouling. Ovoga puta je u pitanju nastavak hit filma „Fantastiče zveri i gde ih naći“ koji nosi naziv „Fantastične zveri: Zločini Grindevalda“.

Edi Redmejn će ponoviti ulogu istraživača i magizoologa Njutona Skamandera. Njemu će se pridružiti Ketrin Voterston, Den Fogler, Alison Sudol, Ezra Miler, Zoi Kravic, Džad Lou, Klaudija Kim i Džoni Dep. 

Poslednji od njih igra glavnog negativca, zlog čarobnjaka Gilerta Grindelvalda, koji je, iako uhapšen na kraju prvog dela, nekako uspeo da pobegne iz zatočeništva i sakupi nove podanike spremne da sa njim učestvuju u njegovom novom dijaboličnom planu: da pomognu čarobnjacima čiste krvi da zavladaju svim bićima koja nemaju magijske moći. Kao što ste i pretpostavili, jedini koji može da mu stane na put je naš junak Njuton Skamander.

Fantastične zveri: Zločini Grindevalda je režirao Dejvid Jejts, Dž.K. Rouling je napisala scenario, a film će svoju premijeru imati 18. novembra.

Premijera Martovski festival Svetska premijera dokumentarca „Tierra Utopia“ Martovski festival 65. MARTOVSKI FESTIVAL Mother-uses-children-to-recreate-Oscar-nominated-movie-scenes-and-the-result-is-very-lovely-5aa2443317c10__880 Najslađe nominacije za Oskara Fear the Walking Dead-a Fear the Walking Dead: 4. sezona ima glumačko pojačanje · · ·