housecards-768x432
KULTURA · film/TV

„Tek počinjemo“, izjavljuje Claire Underwood (Robin Wright) kao nova predsednica SAD u prvom trejleru za šestu i poslednju sezonu popularne političke drame „House of Cards“. Sezonu će činiti osam novih epizoda koje će biti objavljene na sajtu Netflixa na jesen.

Pregledom trejlera, primetićete da nema ni traga od bivše zvezde serije Kevina Spejsija u ulozi beskrupuloznog Franka Underwooda. Kao što ste već verovatno upoznati, slavni glumac je pre nekoliko meseci optužen od strane više ljudi (uključujući i neke pojedince sa kojima je sarađivao na ovoj seriji) za seksualno uznemiravanje i nedolično ponašanje.

Autori House of Cards su već planirali da umanje njegovu rolu u novoj sezoni, ali kada je izbio skandal odlučeno je da bude skroz izbačen iz serije. Scenaristi su promenili priču tako da odgovara novoj realnost na terenu, a nama kao gledaocima ostaje samo da sačekamo premijeru i vidimo da li im je pošlo za rukom da sačuvaju staru magiju bez Spejsija. Držimo palčeve Robin Wright, a nadamo se da će i novajlije Diane Lane i Greg Kinnear učiniti poslednju sezonu dostojnim završetkom ove odlične serije.

5a9cce62487ff938008b4592-960-649-cover „Oblik vode“ trijmfovao na 90. dodeli Oskara (foto mpaa.org)-cover Zlatno doba televizije Casablanca Svi dobitnici Oskara za najbolji film u jednom videu tmp_NRucyn_07c553625e69ab3b_ant-cover Ant-Man and the Wasp: Trejler za nastavak Marvelovog hit filma · ·