Screen-Shot-2019-03-20-at-8.03.52-AM
KULTURA · film/TV

„Više nismo deca“ su reči Majka Vilera u prvom trejleru za treću sezonu naše omiljene serije „Stranger Things“. One otkrivaju kojim smerom će se kretati priča u novim epizodama popularne serije. Godina je 1985, naši junaci su ušli u tinejdžersko doba i ostavili iza sebe igranje tamnica i zmajeva u podrumu.

Majk i Ileven su postali par, kao i Meks i Lukas. Naizgled je sve normalno u životu stanovnika Hokinsa. Neke stvari su se ipak promenile. Hokins ima novog korumpiranog gradonačelnika Klajna koji planira da otvori veliki tržni centar na negodovanje mnogih stanovnika grada. Kako se bliži Dan nezavisnosti, počinju da se dešavaju čudne stvari. Lukasova sestra Erika otkriva novu pretnju idiličnom životu građana Hokinsa, a njihovi strahovi i paranoja će ponovo isplivati na površinu nakon misterioznog nestanka spasioca lokalnog bazena.

Treća sezona serije Stranger Things stiže na Netflix 4. jula. U uzbudljivom trejleru iznad teksta možete videti šta vas sve zanimljivo očekuje u novim epizodama.

8FrOyiJe Hongkonška škola borilačkih veština u seriji „Into the Badlands“ the-official-poster-for-once-upon-a-time-in-hollywood Stigao je trejler za novi Tarantinov film „Once Upon A Time In Hollywood“ lucy-in-the-sky Natali Portman je astronautkinja u filmu „Lucy in the Sky“ download „Kapetan Marvel“ ili komercijalizacija feminizma · ·