"Psi rata" od sledeće nedelje u bioskopima
KULTURA · film/TV

Jonah Hill i Miles Teller su trgovci oružjem, a zabava je zagarantovana! „Psi rata“ je novi film zasnovan na istinitoj priči proslavljenog reditelja Toda Filipsa a po scenariju koji su napisali Džejson Smilović i Stiven Čin, baziranom na članku koji je objavljen u časopisu Rolling Stone a koji je napisao Gaj Lavson.

Po Lavsonovom članku napisana je i knjiga Arms and the Dudes, a film prati priču o dvojici trgovaca oružjem Dejvidu Pekozu i Efraimu Diveroliu. Film je sniman na lokacijama od Rumunije do Majamija. Snimanje je počelo u martu 2015. i završeno početkom 2016.

Tod Filips, zaslužan za trilogiju Mamurluk snimio je vrhunski ratni film prema neverovatnoj istinitoj priči o dvojici dvadesetogodišnjaka koji su uspeli da potpišu 300 miliona vredan ugovor sa Pentagonom za snabdevanje oružjem saveznika u Afganistanu. U filmu ih pratimo na putu apsurda političkog sveta i internacionalnog trgovanja oružjem.

U filmu glavne uloge tumače: Jonah Hill, Miles Teller, Ana de Armas, J. B. Blanc i kao specijalni gost Bradley Cooper.

Foto izvor: blog.truffleshuffle.co.uk Kako izgledaju glumci serije „Baywatch“ 27 godina kasnije Andy Serkis - digitalne uloge Digitalne uloge Andyja Serkisa st Nekoliko pitanja nakon odgledane prve sezone serije „Stranger Things“ DEMON POD REFLEKTORIMA pic cover City letnja preporuka #23: Film „Demon pod reflektorima“ ·