Rampage
KULTURA · film/TV

Film je baziran na kultnoj arkadnoj igri (igrice sa automata) iz osamdesetih godina. Radnja počinje kada primatolog Dejvis Oko (Džonson), inače veoma zatvoren i sumnjičav tip kada su drugi ljudi u pitanju, ostvari blisko prijateljstvo sa Džordžom, inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kad se rodio. Ipak, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nežnog majmuna u besno čudovište. Da stvar bude gora, ubrzo je otkriveno da su i druge životinje žrtve istog eksperimenta.

Novonastala čudovišta počela su da uništavaju celu Severnu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Oko se tada udružuje s inženjerom genetike (Naomi Heris) kako bi osmislili i osigurali protivotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koje je nekada bilo njegov prijatelj.

Osim Dvejna Džonsona, u filmu ćemo gledati fantastičnu glumačku postavu koju čine: Naomi Heris, Malin Ejkerman i Džefri Din Morgan.

Crna mačka beli mačor Vratite ih u bioskope: 4 srpska filma koja slave 20. rođendan Future-World-movie-poster-cover Future World: James Franco je zvezda novog akcionog filma O bubicama i herojima Film „O bubicama i herojima“ od četvrtka u bioskopima Johnny-English-Strikes-Again-Official-Trailer Povratak Džonija Ingliša u trejleru za novi nastavak popularne komedije · · · ·