SOLDADO
KULTURA · film/TV

Prvi film u „Sikario“ serijalu reditelja Denisa Vilneva na brutalan nas je način upoznao s ratom protiv trgovine drogom na meksičko-američkoj granici. Od ove nedelje u bioskope dolazi drugi deo storije o Sikariju. Za sad vam dajemo priliku da pogledate novi trejler a sudeći po njemu, „Sikario 2: Ratnik“ će biti jednako brutalan i živopisan, bez previše ulepšavanja realnosti konstantnog rata američkih organizacija protiv meksičkih narko kartela.

Benisio Del Toro se vraća kao tajni operativac Alehandro Gilik, a filmski partner mu je ponovno Džoš Brolin, koji će reprizirati ulogu CIA agenta Meta Grejvera. Obojica su uz Emili Blant glumili u originalnom Sikariu iz 2015, a u nastavku će se ponovo naći usred nasilnog rata protiv droge na američko-meksičkoj granici.

Meksički narko karteli ovog puta osim droge u Ameriku švercuju i teroriste s ciljem da prouzrokuju haos u američkim gradovima. Gilik i Grejver će pokušati da podstaknu sukob između rivalskih kartela kako bi osujetili njihove planove za napade na američkoj teritoriji.

Prvi Sicario je zaradio 85 miliona dolara, čime je gotovo utrostručio uloženi budžet. Ipak reditelj Denis Vilnev je odlučio da odstupi od nastavka. Stoga je režija drugog dela serijala pripala italijanskom reditelju Stefanu Solimi, koji iza sebe ima odlične akcione trilere A.C.A.B., Suburra, i takođe odličnu seriju Gomorrah. Sikario 2: Ratnik stiže u bioskope 19. avgusta 2018.

MQOS1-768x432 Margot Robbie i Saoirse Ronan su zvezde filma „Mary, Queen of Scots“ expedia-famous-hotesl-from-movies-ig-approved-14-11-2017-v1-1 Hoteli iz poznatih filmova u kojima zapravo možete odsesti cq5dam.web_.1200.675 Filmovi i serije zasnovani na knjigama zarađuju najviše para Naslovna fotografija (foto starlog.cn) Problematična podela uloga ili ne: Novi film Skarlet Johanson izaziva kontroverze · ·