cover-pizza
U VAZDUHU · urban flash

U naletu inspiracije jedan elektro inženjer i programer je odlučio da se malo našali sa svojim kolegama. On je uz pomoć Nikon foto-aparata, besplatnog softvera i raznoraznih nasumičnih komponenti kompjutera koji su mu pali pod ruku napravio zabavan video koji prikazuje kako izgleda kada jedan elektro inženjer pokuša da napravi picu.

Naravno, ono što ovaj momak priprema u ovom smešnom klipu ne zaslužuje da nosi naziv popularnog italijanskog jela, budući da je tradicionalne sastojke kao što su sir, paradajz sos, šunku i pečurke zamenio čipovima, baterijama, izolir trakom i memorijskim SD karticama. Njegov cilj je bio da pokaže kako je moguće napraviti interesantne video klipove koristeći pežorativno nazvane amaterske programe (koji su inače besplatni) u inat svim onima koji se samo kunu u profesionalni softver i video opremu. Ne znamo kako bi ovaj video izgledao da ga je napravio neki ekspert za snimanje i montažu, ali ovom inženjeru skidama kapu za originalnost.

emir-shiro-collage-mashups-20-cover Borba protiv cenzure sugestivnim kolažima funny-online-shopping-fails-cover Oni su zažalili zbog kupovine preko interneta Kondomi (getty images) Naučnici otkrivaju: Od čega zavisi hoće li muškarci koristiti kondome 5a3a10bd3f6c6_z3kfn4ivorfz__700_cover Stok fotografije koje nas ostavljaju u čudu · · · ·