Automatski nacrt
PULS GRADA · aktuelno

Super Bowl rekalma za Budweiser je potpuno promigrantska i nikako se ne slaže sa Trampovim odlukama o zabrani ulaska u zemlju ljudi iz sedam zemalja sa većinskim muslimanskim stanovništvom. Naravno, trenutak u kom se reklama pojavila je savršeno odgovarao trenutku u kom je Tramp došao na vlast.

Reklama govori o Adolphusu Buschu koji je 1857. godine iz Nemačke emigrirao u Ameriku, i kako je i njemu govoreno da se vrati odakle je došao i da ga niko ne želi u novoj zemlji. To su teškoće koje su ga pratile tokom života pre nego što je sreo svog poslovnog partnera Eberharda Anheusera. Oni su počeli da rade zajedno na osnivanju Anheuser-Busch pivare i i postali su prva američka pivara koja koristi pasterizaciju da bi pivo bilo sveže. Budweiser je pokrenut 1876. godine i od tada se Busch više nije osvrtao na dobacivanja.
Naravno, reklama jasno pokazuje koje su moguće prednosti migranata, a čak i iz kompanije tvrde da reklama nije trebalo da bude politički obojena, ali čini se da nije moguće da se ne čita i u tom ključu.

Kom carstvu se prikloniti? (foto: Christmas Story) Vi i ekonomija na ti: Pružanje usluga u javnom ili privatnom sektoru? vd Neprimerene vintidž čestitke za Dan zaljubljenih dz Ideje za poklon za Dan zaljubljenih db Poštanske markice u čast Davida Bowija · · · ·