robot-serving-ice-creamcover
U VAZDUHU · urban flash

U beloj prostoriji nalik onoj na kraju filma „2001: Odiseja u svemiru“ jedna starija gospođa u bolničkoj haljini mirno sedi dok se u pozadini čuju prijatni zvuci stare radio reklame za sladoled. Ubrzo joj prilazi robot koji joj nudi ovu zaleđenu poslasticu. Gospođi se sviđa sladoled, ali joj je dovoljan jedan zalogaj. Robot joj, s druge strane, nudi još i hladnim glasom insistira da nastavi da ga jede jer je u budućnosti „ljudima potreban sladoled“.

Možda vam ovo izgleda kao sinopsis nekog bizarnog naučnofatastičnog filma, međutim u pitanju je jednoipominutna reklama za sladoled kompanije Halo Top.

Njen autor je Mike Diva, koji je od velike korporacije dobio potpuno odrešene ruke da sprovede svoju viziju. Rezultat je neubičajeno mračna reklama koje će se emitovati u bioskopima pre velikih filmskih hitova kao što je na primer Kingsman: Zlatni krug. Vi je u celosti možete pogledati u videu iznad našeg teksta.

Inače, po pisanju magazina Time, Halo Top sladoledi u čašici su prestigli svoje velike rivale Ben & Jerry’s i Haagen Dazs, i sada su najpopularniji u SAD.


pexels-photo-171296cover 5 teških istina koje moramo da prihvatimo ako želimo da budemo srećni poznaticover Ko bi rekao da su ove poznate ličnosti isto godište children-403582_960_720_cover 5 pogrešnih stvari koje su nas roditelji učili Dijetalno i kalorije Praktični način za merenje porcija · · · ·