Repetitor
KULTURA · muzika

Domaći bend Repetitor objavio je novi spot za pesmu „Ako te ikada“ koji je sniman u zatvorenom delu Okružnog zatvora u Beogradu.

Tokom leta, bend Repetitor je svirao koncert osuđenicima zatvorenog dela Okružnog zatvora u Beogradu. A prema rečima članova benda, ovo je bio jedan od najemotivnijih koncerata koji su ikada svirali.

Spot za pesmu Ako te ikada je samo uvod u film o celom događaju, koji će biti premijerno predstavljen nakon što se dobiju sve birokratske i druge dozvole. Gostovanje Repetitora u Centralnom zatvoru organizovano je zahvaljujući fotografu Igoru Čokou. Spot je realizovan uz pomoć ekipa iz GRAIN video produkcije, foto kolektiva Invert (fotograf Vladimir Živojinović), a režiju potpisuje Filip Čudić.


Massimo Massimo Savić nastupa u Sava Centru pink-beautiful-trauma-channing-tatum-video-1511275923-cover Čening Tejtum je zvezda novog spota pevačice Pink Aleksandar Karaulić Bojana Vunturišević u Parobrodu mainimage_LiamGallagher Muzička recenzija: Liam Gallagher „As You Were“ (Warner/Mascom) · · · ·