desktop-breaker
PULS GRADA · lepota

Većina dama voli da se šminka. Ukoliko je pravilno nanosimo, šminka zaista može prikriti naše nedostatke, odnosno naglasiti ono najlepše na našem licu. Brojni beauty blogeri izgradili su čitave imperije zahvaljujući armiji fanova koji pomno prate svaki njihov video u želji da savladaju neki novi trik kada je šminka i nega u pitanju. U poslednje vreme sve češće viđamo poznate ličnosti upravo u ovoj ulozi, te imamo priliku da zavirimo u njihov kozmetički kutak i otkrijemo njihovu rutinu za negu lica i tela. Najintrigantnija među njima svakako je Rijana. Stoga, u videu pogledajte koje trikove Riri koristi kada želi da postigne glamurozan izgled za svega 10 minuta!

Osnova svakog lepo i uredno našminkanog lica svakako je dobra podloga, te to nije izuzetak ni u slučaju ove slavne lepotice. Kako bi ravnomerno nanela podlogu Rijana koristi beauty blender. Zatim sledi konturisanje kremastim proizvodom u stiku, kako bi naglasila konture lica. Riri napominje da je ovaj korak u šminkanju savladala kada se ugojila, te je pomoću konturisanja uspela da svoje lice učini manje okruglastim.

Za prikrivanje podočnjaka i drugih nedostataka, tu je naravno korektor koji najpre zagreje među prstima, a zatim ga nanosi blenderom kako bi ublažila prelaze. Finalni korak prve faze podrazumeva fiksiranje šminke, koje Riri postiže kamenim puderom od koga se ne odvaja. Kako ima masniju kožu, ovaj korak je neizostavni deo njene rutine za ulepšavanje.

Kako bi istakla jagodice, i unela dozu dinamike, Rijana koristi bronzer i na obrazima, i na kapcima, kao podlogu za senku. Šminkanje nastavlja nanošenjem senke intenzivnog lavanda pigmenta na gornje, odnosno tamno smeđe boje na donje kapke.

Rumenilo u ružičastoj boji, puuuuno hajlajtera na jagodičnim kostima, te sedefasti sjaj za usne u istim tonovima. Malo sjajnog gela za telo na ramenima i dekolteu i voila- Riri je spremna za izlazak!

7d842a15e29e2469b965b815d38a35e5 Koreanke nam otkrivaju 10 tajni porcelanskog tena gettyimages-57006365 10 neodoljivih frizura za letnja venčanja comelavareicapelli-1523955739 Nega kose: Francuskinje nam otkrivaju najbolje savete lip-powder-composite-pic Novi kozmetički trend: Vreme je da probate ruž u prahu! · · · ·