damsel-mia-wasikowska-robert-pattinson_0
KULTURA · film/TV

Pogledajte prvi trejler za novi film braće Zelner sa Robertom Patinsonom i Miom Vasikovskom u glavnim ulogama. U pitanju je vestern komedija „Damsel“ koja se odvija na Divljem zapadu 1870. godine.

Patinson igra Semjuela Alabastera, bogatog doseljenika koji je krenuo na put preko američkog kontinenta kako bi stigao do svoje velike ljubavi Penelopi (Vasikovska) i oženio je. Na tom putu ga prate verni konjić Baterskoč, njegov poklon mladi, i pijanica Parson Henri, kome je namenjena uloga matičara. Prolazeći nepreglednim prostranstvima Amerike gde u nekim delovima još uvek vlada bezakonje, planovi naših junaka će se ubrzo zakomplikovati i više neće biti jasno ko je heroj, negativac i dama u nevolji ove priče.

Ako je verovati trejleru, Damsel obećava puno dobre zabave, u šta ćemo i sami moći da se uverimo kada film stigne u bioskope 22. juna.

Bioskop za kraj maja Filmska ponuda za kraj maja game-of-thrones-2-1680x1120-1000x500 Ko će umreti u osmoj sezoni „Igre prestola“? first-trailer-andy-serkis-mowgli Pogledajte trejler za novu filmsku verziju „Knjige o džungli“ keanu-reeves-winona-ryder-couple-up-for-destination-wedding-movie-ftr Kijanu Rivs i Vinona Rajder su zvezde romantične komedije „Destination Wedding“ · · · · ·