DaEISgLVwAAqbYn
PULS GRADA · aktuelno

Pre tačno osam godina bili smo u prilici da gledamo Ridli Skotovu verziju stare legende o britanskom junaku koji otima od bogatih i daje siromašnima, Robinu Hudu. Sada je pred nama trejler za novu adaptaciju sa Teronom Igertonom i Džejmijem Foksom u glavnim ulogama.

Film je režirao Oto Bathurst, a u bioskopima ćemo ga gledati od 21. novembra.

U Robinu Hudu naslovni junak (Igerton) je bivši krstaš koji zajedno sa mavarskim komandantom Malim Džonom (Foks) organizuje pobunu protiv korumpirane engleske krune. Njihov glavni neprijatelj je šerif od Notingema, koga će ovog puta glumiti Ben Mendelson.

Sudeći po trejleru, ova filmska verzija sage o Robinu Hudu će biti prepuna akcionih scena, a vizuelno već sada ne izgleda kao ni jedna adaptacija priče do sada. Očekivanja su velika. 21. novembra ćemo videti da li će ih film opravdati.

Huawei Moskva Huawei te vodi na utakmicu Srbija – Brazil NASLOVNA ZA CITY MAGAZIN vikend nova EQUILIBRIO: Vikend optimum kursevi stranih jezika – POPUST 50% Rajićeva Matura Rajićeva: Matura kao modna avantura HUGO BOSS concept store Ekskluzivno u Beogradu: Novi koncept Hugo Boss radnji · · ·