anne-hathaway-james-corden_cover
KULTURA · muzika

Holivudska glumica Anne Hathaway i televizijska zvezda James Corden priredili su nam nesvakidašnji video u kome za samo pet minuta prikazuju skraćenu verziju tipične romantične komedije. Radnja je ispričana u 9 različitih scena koje inkorporiraju 10 poznatih pop pesama. Sve je snimljeno u jednom kadru.

Anne Hathaway se već pokazala kao odlična pevačica u mjuziklu Jadnici, pa joj nije bilo teško da ovaj skeč počne velikim hitom Holding Out For A Hero, tokom čije izvedbe se ispred lifta sudara sa Jamesom Cordenem. Kao što je i očekivano za ovakve filmove, njihove slučajno poznanstvo se pretvara u ljubavnu romansu. Kratka idila ubrzo biva zamenjena bolnim raskidom, tokom kojega naši protagonisti u samoći pevaju All By Myself slično kao Renee Zellweger u filmu Bridget Jones’s Diary, da bi na kraju posle svih peripetija završili zajedno uz Al Greenovu Let’s Stay Together.

Među izvedenim pesmama nalaze se i hitovi Johna Denvera, grupe Sixpence None The Richer, repera Biz Markiea, kantautora Jasona Mraza i još nekoliko poznatih izvođača. Inače, James Corden je u svojoj emisiji već napravio slične muzičke segmente: Soundtrack to a Love Story i Soundtrack to Growing Up, oba sa glumicom Annom Kendrick.

Sana Garic fotograf Fadi Sanduka Koncert Sane Garić sa bendovima „Auf Wiedersehen“ i „Flesh Community“. Ministry Promo pic 2017 „Ministry“ prvi put pred beogradskom publikom A Weill Ago „A Weill Ago“ – Međunarodna premijera elektroakustičkog kabarea 17796197_10155208967079207_989484855388053959_n_cover Gregori Porter u Domu sindikata · · ·