SamsungOlympicShowcase_1
U VAZDUHU · tech/web

Koliko je proces izrade jednog Samsung telefona zanimljivo putovanje i kako sve to izgleda, na najbolji način prikazuje film “Samsung Galaxy: Naša galaksija”.

Viđeno očima robota, poprima potpuno novu dimenziju. Putovanje počinje buđenjem robota, potpuno spremnih za rad. Njihov zadatak u proizvodnom pogonu Samsunga je da pomognu tokom prenosa komponenti telefona iz jednog proizvodnog procesa u drugi. Zaposleni u pogonu sаstаvljаju i pregledаju komponente do zаvršne inspekcije. Kratak film priča jednu izuzetnu priču, o posvećenosti kompanije Samsung detaljima i harmoniji koja postoji između ljudi i napredne tehnologije, kao što prenosi filozofiju brenda i moto Do what you can’t, odnosno Uradi ono što ne možeš.

Kompanija Samsung upravo napravi ono što se ne može napraviti kako bi korisnici uradili ono što je nemoguće uraditi. Nadamo se da će vam film biti interesantan. Jer, detalji su u stvari velika stvar za svakoga od nas. Uključujući i robote.

VR_chat copy_cover Virtuelne društvene mreže su nova budućnost? LGOLEDtelevizori3 LG OLED: Budućnost televizije u vašem domu 180125_01_20_source-1_cover1 Pametne papuče: Nissan je rešio problem izgubljene sobne obuće what-is-content-marketing-2 5 načina kako da frilenseri plasiraju svoje veštine · · ·