LONGSHOT-768x432
KULTURA · film/TV

Set Rogen glumi Freda Flarskija, nezaposlenog novinara koji odlučuje da se ponovo susretne sa svojom bivšom bebisiterkom Šarlot Fild (Šarliz Teron) u koju je oduvek bio zaljubljen. Problem je, međutim, što je on danas niko i ništa, dok je Šarlot državni sekretar SAD, a u planu ima i kandidaturu za predsedničku funkciju.

Ipak, Frediju polazi za rukom da je šarmira pa ona donosi odluku da ga angažuje u svojoj kampanji kao pisca političkih govora. Sve postaje spremno da on ispuni svoj dečački san i završi sa ženom svojih snova, ali na tom putu i dalje stoje njegova nezrelost i nesmotrenost koje mogu nepovratno poremetiti Šarlotine političke ambicije.

Long Shot je režirao Džonatan Levin, a scenario su napisali Den Sterling i Liz Hana. Osim Seta Rogena i Šarliz Teron u filmu još glume i O’Šej Džekson Džunior, Džun Dajen Rafael, Ravi Patel, Bob Odenkirk, Endi Serkis i Aleksandar Skarsgard. Premijera ove romantične komedije je rezervisana za 3. maj.


Pad američkog carstva (2) FEST premijere 23. februara: „Pad američkog carstva“ i „Sećanje na bol Margerit Dira“ page-oscar-glumci Ko je osvojio najviše Oskara u glumačkim kategorijama? PSUH_7 FEST 2019 – preporuke: naši, obližnji i još neki pride cover www.latimes.com Najšokantnije stvari koje su se desile na dodeli Oskara · · · ·