Savet: Kako da obične predmete pretvorite u foto opremu
fotografija

Fotografska oprema je obično veoma skupa, ali to ne znači da vaša kreativnost treba da ispašta. Za one koji umeju da se snađu samo je nebo granica, a to naročito važi za ljude koji kroz umetnost najbolje izražavaju sebe i svet koji ih okružuje. U ovom videu naći ćete par korisnih predmeta koji iz svakodnevne mogu da dobiju umetničku namenu.

Kompilacija saveta o tome kako da one predmete koji vam se svakodnevno motaju po stanu iskoristite kao valjane delove foto-opreme dobro će doći svakome ko želi da usavrši svoj fotografski izraz, da ga učini posebnim i nesvakidašnjim. Različiti rekviziti, u ovom videu prikazano je čak sedam takvih, pomoći će vam da se izrazite na pravi način. U slučaju da nemate baš nijedan od ovih, daće vam dobru ideju gde da ih potražite. I zapamtite još jednom, nije samo skupa oprema garant dobrog foto-efekta, na protiv, ponekad to može biti stvarčica koju ste odavno nameravali da bacite!

Erotika na češki način Jacques Biederer: Erotske fotografije s početka 20. veka Ukusi i mirisi detinjstva Umetnost istopljenog sladoleda: Slike i ukusi detinjstva Nove/stare fotografije Nove fotografije na stari način Sony World Photograhy Awards Ko su pobednici takmičenja „Sony World Photography Awards“ 2015 · ·