ridley-scott-hennessy-hed-page-2019
KULTURA · film/TV

Pre nego što se proslavio filmovima kao što su „Osmi putnik“ i „Blejd raner“, poznati reditelj Ridli Skot je već uveliko bio afirmisan kao autor nekih od najboljih reklama u Velikoj Britaniji, a i šire. Pamti se njegov tv spot za Mekintoš kompjuter kompanije Apple iz ’80-ih koji je bio inspirisan Orvelovim romanom „1984“, a on je u međuvremenu ostvario saradnju sa takvim brendovima kao što su Pepsi, Chanel i Nissan.

Poslednjih decenija je više bio koncentrisan na snimanje i produciranje filmova i serija, ali sada se vraća novom reklamom kojom još jednom pomera standarde ovog medija. U pitanju je naučnofantastični kratki film za konjak Hennessy X.O koji će u skraćenoj verziji biti prikazan za vreme ceremonije dodele Oskara 24. februara.

Reklama nosi naziv Sedam svetova, a svaki prikazan svet u njoj predstavlja sedam različitih nota ukusa koji dominiraju u ovom popularnom alkoholnom napitku. Iznad teksta možete pogledati celu 4-minutnu reklamu, dok je njena skraćena verzija dostupna OVDE.

Foto: Sebastian Gabsch Domaći film „Šavovi“ nagrađen u Berlinu killing-eve-season-2 Trejler za drugu sezonu hit serije „Ubiti Iv“ the-hateful-eight-1200-1200-675-675-crop-000000 5 napetih filmova idealnih za hladne zimske dane 0004_reel_5_no_blanking_rec709_2.93.2 Nikolas Holt kao Tolkin u trejleru za film o slavnom piscu · · · · ·