download
KULTURA · film/TV

U poslednjoj epizodi sage o bivšem specijalcu i veteranu rata u Vijetnamu Džonu Rambu, naš junak sada živi na ranču u Arizoni. On i dalje pati od posttraumatskog stresnog poremećaja, ali se trudi da zaboravi na nemile događaje iz prošlosti i koncentriše se na obavljanje fizičkih poslova koje pronalazi s vremena na vreme u svojoj novoj sredini. To, međutim, neće biti dovoljno da ga spreči da se upusti u novu misiju sa neizvesnim krajem, ovog puta iz lojalnosti prema svojoj gazdarici i prijateljici Mariji, čija unuka je nedavno nestala u Meksiku.

Džon će otići preko granice kako bi pronašao izgubljenu devojku, ali će ubrzo otkriti da iza njenog nestanka stoji kriminalna organizacija koja se bavi trgovinom ljudima. Zajedno sa jednom novinarkom, čija je polusestra takođe kidnapovana, on će morati da iskoristi sve svoje talente kako bi se suočio sa nemilosrdnim kartelom i spasio devojke od seksualnog ropstva.

Silvester Stalone ponovo tumači glavnog junaka Džona Ramba, a uz njega u filmu još glume Paz Vega, Serhio Peri-Menčeta i Adrijana Baraza. Film Rambo: Poslednja krv je režirao Edrijan Grunberg. Premijera filma je zakazana za 20. septembar.

pjimage (60) Majica Rosa Gelera iz serije „Prijatelji” ima skriveno značenje BeFunky-collage „Godzila II: Kralj čudovišta“ – Jedan kralj će zavladati rexfeatures_5866083a Najbolji filmovi čija je radnja smeštena u Parizu NOS4A2 1200x444 „NOS4A2“: Drugačija priča o vampiru · · ·