Rough_2_cover
KULTURA · film/TV

Na tragu filmova kao što su „Mamurluk u Vegasu“ i „Deveruše“, stiže nam nova urnebesna komedija naslova koji sve govori. „Ludilo devojačke večeri“ kreće sa prikazivanjem u domaćim bioskopima od 22. juna.

Ova crna komedija pokazuje šta sve može da pođe naopako kada grupa od pet najboljih prijateljica sa fakulteta deset godina kasnije odluči da organizuje devojčko veče za jednu od njih u Majamiju. Na početku sve deluje relativno normalno dok devojke ispraćaju svoju prijateljicu u bračne vode ispijajući velike količine alkohola, međutim njihovo tipično slavljeničko ponašanje će ubrzo poprimiti mračniji karakter kada u celoj euforiji i veselju slučajno ubiju muškog stripera te bivaju prinuđene da zataškaju svoj zločin iz nehata.

Osim Skarlet Johanson, u filmu još igraju i Zoi Kravic, Žilijan Bel i Ketj Mekinon. Film je režirala Lusija Anielo.

Detalj sa postera za seriju "Star Trek Discovery" (foto izvor denofgeek) Fantastika i triler: 5 novih serija koje nestrpljivo očekujemo movies-lead_cover Najbolji filmovi u 2017. do sada Get Shorty Trejler za novu krimi seriju „Get Shorty“ he-was-a-prolific-poet-and-philosopher_cover Bruce Lee: 5 stvari koje niste znali o filmskoj legendi · · ·