c7830edc59bf34658fd9c7.19759707_Elisabeth-Moss-as-Offred_fcover
KULTURA · film/TV

Kritičari su prvu sezonu „Sluškinjine priče“ gotovo jednoglasno okarakterisali kao najbolju TV seriju u prošloj godini, a nisu izostale ni nagrade, od kojih su svakako najprestižnije Zlatni globus za najbolju dramsku seriju i nagrada Emi u istoj kategoriji.

Sada smo u prilici da pogledamo prvi trejler za novu, drugu sezonu ove antiutopijske sage, nastale po istoimenom romanu kanadske spisateljice Margaret Etvud.

Prve dve epizode nove sezone ćete moći da pogledate već 25. aprila preko servisa Hulu, dok će ostale epizode biti objavljene svake naredne srede.

Elizabet Mos kao sluškinja Ofred je ponovo u centru zbivanja, a u ovoj sezoni ćemo gledati njeno nastojanje da svom budućem detetu pruži normalan život van pakla republike Gilead. Sudeći po scenama iz trejlera, ona nije jedina koja je spremna da se pobuni protiv nepravednog sistema.

1229185 Dokumentarci koji su obeležili 2017. godinu Opcionanaslovnafotografija-PosterfilmaTheLegendofTarzan(fotomp3old.tk) Kraljevi džungle: 11 glumaca koji su glumili Tarzana DecemberCollage Šta ste propustili u bioskopima krajem 2017? 1130286 Šokantni filmovi bazirani na istinitim događajima · ·