Sofia Coppola režirala praznične reklame za Gap
U VAZDUHU · urban flash

U skladu sa novim sloganom ove modne kompanije „Dress Normal“, rediteljka Sofia Coppola je pokušala da predstavi obične ljude, konvencionalno obučene, u sredini koja samo naizgled deluje normalno – u pitanju su porodična okupljanja za praznike.

Coppola je režirala 4 spota, od kojih će samo dva biti emitovana na televiziji, počevši od Dana zahvalnosti koji se slavi svake godine trećeg četvrtka u novembru. Ove reklame potcrtavaju slogan kampanje „You don’t have to get them to give them Gap“ (Ne moraš da ih razumeš da bi im poklonio Gap garderobu), jer smeštaju likove u porodično okruženje, gde je očekivano da se prisutni vole, čak i kada se ne razumeju.

U skadu sa klasičnim stilom, koji je obeležje Gap garderobe, Coppola je izabrala i pesme koje se čuju u reklamama, a koje su sve od reda božićni klasici.

Gledaj majku biraj ćerku Gledaj majku biraj ćerku Virnite u najstariji striptiz klub Zavirnite u najstariji striptiz klub na Novom Zelandu Saveti koji olakšavaju život Neverovatni načini da olakšate sebi život Misteriozne smrti Misteriozne smrti poznatih · ·