thefirst-2
KULTURA · film/TV

Fanovi Šona Pena uskoro će imati priliku da ovog Oskarovca gledaju u novoj naučnofantastičnoj drami pod nazivom „The First“. Ova serija imaće premijeru 14. septembra na servisu Hulu, a u međuvremenu je stigao trejler.

Radnja serije The First smeštena je u 2030. godinu i opisuje pokušaje astronauta da postanu prvi ljudi na Marsu. Priča prati pojedince koji su spremni da žrtvuju mnogo kako bi dostigli svoj cilj, kao i sve izazove i neprilike sa kojima se susreću usput. Svaki od njih moraće da izađe na kraj sa psihološkom i fizičkom cenom svoje želje da postane deo ljudske istorije.

Iza serije stoji Bo Vilimon, tvorac jedne od najpopularnijih i najbolje ocenjenih serija poslednjih godina, House of Cards. Dvostruki Oskarovac predvodi ekipu koju još čine Nataša Mekelhon, Lisa Gej Hamilton, Hana Ver, Keiko Agena, Rej Lukas, Džejms Ranson, Ana Džejkobi-Heron, Brajan Li Frenklin i Oded Fer.

page-kluni-dzonson Džordž Kluni i Dvejn Džonson su najplaćeniji glumci današnjice Teška vremena u El Rojalu Stigao trejler za film „Teška vremena u El Rojalu“ Nemilosrdni plišani „Nemilosrdni plišani“ – ovo nije film za decu! 723190-true-detective-season-3 Stigao je trejler za treću sezonu serije „True Detective“ · · · · · ·