Sophia Loren i Dolce & Gabbana - novi parfem o kojem se mašta
U VAZDUHU · urban flash

Ako ste voleli sve role italijanske filmske dive Sophie Loren, onda ne postoji baš nijedan razlog zašto ne biste uživali u njenoj novoj u kojoj je za potrebe nove reklame kompanije Dolce & Gabbana, igrala otresitu sicilijansku majku petorici sinova. Reč je o reklami za parfem Dolce Rosa Excelsa, novoj mirisnoj noti, koja je na spektakularan način kroz duhovit i romantičan film poslala i sjajnu poruku svim pomodnim potrošačima, a onima koji vole Loren dala priliku da je još jednom vidi pre svega kao sjajnu glumicu.

Scenario za ovaj kratki film glasi nekako ovako – majka petoro momaka dobila je u nasledstvo veliku kuću negde na jugu Italije. Međutim, ta kuća je ruina koja mora da se sredi, a mama, koju ovde glumi sjajna Sophia Loren ume da uposli svoje šarmantne sinove, kako bi nakon što kuću dovedu u red napravili veliko slavlje u dvorištu. Pomalo bajkovito, a opet blisko prilikama i mentalitetu južne Italije, izgleda da je kompanija Dolce & Gabbana još jednom potvrdila zašto uživaju toliku popularnost među modnim kremom. Uz to, film je snimao slavni Giuseppe Tornatore, a muziku komponovao Ennio Morricone.

Kosa kao umetnost Kako da vaša kosa postane deo klasične umetnosti Winnie The Pooh i Oskar I Vini Pu ima „oskarovske“ ambicije cover1 I doktori su ljudi: Spavanje na dežurstvu Da je danas i živa i mlada k'o nekada Kako bi Marilyn Monroe živela danas · ·