coverbeyonce
PULS GRADA · deca

Ako je volite sigurno ćete reći „Bravo!“ Novi video za pesmu „Freedom“ sa poslednjeg objavljenog i još uvjek aktuelnog albuma „Lemonade“ napravljen je u čast svih devojčica na ovom svetu. Objavljen je na Svetski dan devojčica, 11. oktobra, što bi se moglo razumeti kao savršen trenutak, marketinški govoreći.

U savremenom svetu nije dovoljno ni da ste Beyonce a da nemate dobar plan, a ima li boljeg plana od toga da slobodu zastupate sa jasnom porukom koja nastoji da osvesti sve one koji ostaju nemi na podatke da je zloupotreba dece na svetu opasno uzela maha, i da je potrebno uraditi nešto da se nastala katastrofa brzo zaustavi.

Nećemo vam prepričavati spot, imate ga na početku ovog teksta pa ga sami gledajte. Devojčice širom sveta pevaju pesmu koju u originalu izvodi Beyonce, one i plešu i imaju stav, a sve to kako bi skrenule pažnju na svoje poruke!

Ako ne postoji drugi način da se skrene pažnja da je potrebno odmah zaustaviti svako nasilje koje se sprovodi nad ženskom decom širom svijeta, onda je i pop muzika i svemirski uticaj koji ova pop diva ima odličan recept! Vratite devojčice u škole! Dosta više sa epidemijom AIDS-a, dosta više sa brakovima u kojima su devojčice maloletne. Iako ovaj Svetski dan postoji zvanično tek od 2012. vreme je da se svim silama upravimo ka boljem sutra za sve, a pre svega za devojčice, koje su i ovde pokazale koliko su hrabre!

BUFLy3LgQOR-png__880 Mama i ćerke uživaju u slikanju u istoj odeći 13. Kids Fest 13. KIDS FEST: Jesenja filmska čarolija za najmlađe fds Detinjstvo nekad i sada pagecover Ne uživaju svi na venčanjima · · · · ·