04caa8a63a55565e929eea0d37f3f03c45
KULTURA · film/TV

Film „Happiness“ satirični kratki film koji govori o društvenim problemima u 21. veku. Pokušaće da vam da odgovore na večno pitanje, a to je „Šta je sreća“?

Merilo uspeha i zadovoljstva u vremenu u kome živimo su materijalna sigurnost i uspešna karijera. U žurbi i želji da to ostvarimo, gubimo iz vida ono što nam je zapravo važno u životu.

Animator i umetink iz Londona, Stiv Kats već duže vreme posmatra i analizira ovu „Trku pacova“ koja nas je obuzela, a na duhovit način ispituje šta je to što nas danas čini srećnim. U filmu su ljudi, simbolično prikazani kao pacovi. „Happiness“ kao naziv, predstavlja nerealne i nepotrebno visoke ciljeve za kojima konstantno jurimo, a pritom propuštamo stvari koje bi nas zaista učinili srećnim. Pogledajte u ovom kratkom videu kakav je pogled na svet u očima engleskog umetnika.

DTX_PD215_45701074313_RGB_preview „Dajnotraks“: Pridruži se neobičnoj zabavi sa dinosaurusima Image21 Za sve ljubitelje francuske komedije – pogledajte trejler filma „Madame“ Avantura s Olafom „Zaleđeno kraljevstvo – praznik s Olafom“ od večeras u bioskopima download(1)2 Neprepoznatljive transformacije glumaca · ·