Da li postoji - pizza na žaru
U VAZDUHU · urban flash

Velik je svet, a i broj poslastica koje možete probati ako ste voljni ili imate priliku.

Ljudi uglavnom jedu picu ne razmišljajući previše o tome da li se na drugoj strani sveta jede baš ista pica koja se decenijama služi i pravi u Italiji. U Seulu u jednom restoranu postoji čitav ritual oko toga kako se pravi i servira takozvana „pizza bomb“ a kako ona izgleda pogledajte u našem videu!

Pica bomba je verovatno najneobičnija pica na svetu. Kada vam je posluže zbuniće vas loptasta tvorevina od testa koja liči na sve drugo, ali ne i na testo kakvo očekujete da vidite kada naručite picu. A onda, će na vaše oči preliti tu loptu uljem i zapaliti je tako da će plamena lopsta unutar koje se nalazi voće i meso jedno kratko vreme goreti – a onda je vreme za odsecanje poklopca i uživanje u ovom neobičnom specijalitetu.

Ako još uvek nemate razlog zašto biste posetili Južnu Koreju – razmišljajte o pica bombi!

Žene koje su se nasmejale slavnima Komičarka parodira Instagram fotke slavnih Praktični trikovi roditelja Praktični trikovi koje bi trebalo da znaju svi roditelji Muzičari i Twitter Muzičari koje treba da pratite na Twitteru Koliko košta biti žena Koliko košta biti žena? · · · ·