Šta sve žena preživi tokom jednog dana
U VAZDUHU · urban flash

Idete ulicom a dobacuju vam – mačkice, dušo…možda profesorka! Da, u Srbiji se to događa, mada retko, a u centru grada gotovo nikada. Najčešće, čak i ako se tako nešto dešava, to bude oko gradilišta, gde ljudi usmereni na fizički rad sebi daju oduška u glasnom komentarisanju nečije kratke suknje ili primamljivog poprsja. Ipak, na Menhetnu, žene nisu tako bezbrižne. Ovaj video je napravljen upravo kako bi skrenuo pažnju ljudima sa čim se sve susreću mlade žene, koje same hodaju ulicom bez obzira na doba dana.

Glumica Shoshana Roberts, devojka koja se pojavljuje u videu odlučila je da pokaže kako je u popularnim i krajevima označenim kao pristupačnim čak i za turiste, u odeći koja je sve samo ne provokativna, zaista neprijatno hodati ukoliko ste žena i sami. Maltretiranja, odmeravanja i dobacivanja, bez obzira na starosni uzrast prolaznika su sve češća, a na ovaj način je jedna hrabra „pripadnica lepšeg pola“ pokazala kako to izgleda biti žena u svetu muškaraca.

green fest Green Fest: 5. međunarodni festival zelene kulture OK Go – najambiciozniji spot snimljen iz jednog kadra OK Go – najambiciozniji spot snimljen iz jednog kadra Stručnjacima za organsku hranu podvalili Mc Stručnjacima za organsku hranu podvalili McDonalds Automatski nacrt Reklama za Ikeu posveta filmu „Isijavanje“ · ·