Djvso32WsAACQp5
U VAZDUHU · društvene mreže

Svašta se može videti na ulicama Londona, ali ima i onih stvari za koje niko ne može reći da su očekivane. Zmija koja nasred trotoara u jednoj prometnoj ulici jede goluba mogla bi se okarakterisati kao neočekivan prizor.

Na društvenim mrežama pojavile su se slike i snimci ovog neobičnog događaja u kome je zmija obavijena oko mrtvog goluba. Po nekim svedocima, golub je već bio mrtav kada je bačen zmiji, a i stručnjaci ne veruju da je zmija mogla da ulovi goluba.

Nakon što je zmija odnesena u prihvatilište za divlje životinje kako bi procenili njeno stane, pojavilo se i sasvim očekivano pitanje- otkud ona na ulici slavne metropole i to u ovakvoj situaciji?! Može se samo nagađati da li je u pitanju odbegli ljubimac ili ju je neko namerno ostavio na takvom mestu da se sama snađe.

kolaz klasika naslovna Kad umetnost „napadne“ stvarnost opklade naslovna Opklade zbog kojih su se ljudi pokajali page-cover-knjige Od svoje ljubavi prema knjigama je napravio popularni Instagram profil collage Najnoviji trend na Instagramu: Obojeni pazuh · · ·