frozen
KULTURA · film/TV

Odlične vesti za sve ljubitelje Diznijevog megapopularnog animiranog filma „Frozen“ („Zaleđeno kraljevstvo“). Stigao nam je prvi pogled na nastavak koji će izaći krajem ove godine.

Prvi tizer za drugi deo ne otkriva nam previše po pitanju radnje, ali čini se da će u kraljevstvu biti nevolja. Sve započinje tako što Elsa posmatra talase kako nadolaze, dok se iznad nje sprema žestoka oluja. Nakon što skupi hrabrost, uspeva da potrči po površini vode tako što napravi put od snega i leda. Međutim, ubrzo pada i nestaje ispod površine.

Pored Else, u dvominutnom klipu vidimo još i Anu kako skače sa neke litice, a sve dok njen dragi Kristof jaše na svom vernom irvasu Svenu. Ne brinite se, tu je i neizbežni presimpatični Sneško Belić Olaf. Malo je reći da jedva čekamo da vidimo šta se to sve kuva i kraljevstvu i kako će se naši junaci izboriti sa time. Frozen 2 u bioskope dolazi 22. novembra.

5c59c4caeb3ce806d8041b33-1536-1152 Kako filmovi i serije pogrešno predstavljaju pojedina zanimanja catch 22 Džordž Kluni se vraća na male ekrane u adaptaciji „Kvake 22“ _J4A4682.CR2 Provedite Dan zaljubljenih uz Kijanu Rivsa Naslovna fotografija - poster za film Dumbo (izvor cinepolis.com) Diznijevi crtaći koji će uskoro postati igrani filmovi · · ·