"Star Wars: The Last Jedi"
KULTURA · film/TV

Ljubitelji najpoznatije svemirske sapunice mogu da odahnu. Trejler osme epizode Star Wars sage je stigao i deluje prilično impresivno.

U nastavku velikog hita Star Wars: The Force Awakens očekuju nas nove avanture naših omiljenih junaka: Rey (Daisy Ridley), Finna (John Boyega), Kylo Rena (Adam Driver) i Poea Damerona (Oscar Isaac). Naravno, fanovi se najviše raduju pojavljivanju starog džedaja Lukea Skywalkera (Mark Hamill), koji će po svemu sudeći biti mentor mladoj Rey i podučavati je sili, kao što su svojevremeno Obi-Wan Kenobi i Yoda podučavali njega. Nedavno preminula Carrie Fisher je ponovila ulogu Leie Organae.

Režisersko kormilo je od J.J. Abramsa preuzeo talentovani Rian Johnson, autor velikog hita Looper i kultnog nezavisnog filma BrickStar Wars: The Last Jedi kreće sa prikazivanjem 15. decembra, a nama ostaje samo da krenemo da odbrojavamo dane do novog sukoba zle imperije i pobunjenika.

maxresdefaultcover Zaljubljeni na filmu i u stvarnom životu Bioskopi u aprilu Idemo u bioskop: 4 filma koja vredi pogledati na velikom platnu DTC_J40-256 Omar Si u novoj porodičnoj komediji Chris Hemsworth se vraća kao Thor u epskom trejleru Chris Hemsworth se vraća kao Tor u epskom trejleru · ·