cuentocriada-1549268067
KULTURA · film/TV

Tokom Super Bowl-a koji je održan u nedelju, pored brojnih reklama i trejlera za nova filmska ostvarenja prikazan je tizer za treću sezonu popularne HBO serije „The Handmaid’s Tale”. Sudeći po onome što smo videli, u Gileadu se situacija žestoko zahuktava.

Iako je reč o svega tridesetak sekundi koliko je pomenuti snimak trajao, jasno je da nas u nastavku očekuje puno toga uzbudljivog. U njemu otkrivamo Ofred (Elizabet Mos) u potpuno drugačijoj ulozi, koja u obraćanju javnosti poručuje da je pre Gileada bila prilično uspavana, odnosno da ni ona, a ni ostali nisu reagovali na vreme, zahvaljujući čemu su dozvolili vlastima da unište kongres, ogluše se o ustav i okrive teroriste za javne nemire, iako je to zapravo bilo njihovo maslo.

Ipak, sada je sve drugačije. Ona uverava sve prisutne da se sada probudila i poručuje: „Nikada nije trebalo da nam daju uniforme ukoliko nisu želeli da budemo vojska.” Dok to izgovara, ona gordo stoji u crvenoj odori, obraćajući se pripadnicama totalitarnog društva koje su odevene identično kao ona.

Pored Ofred, u tizeru vidimo i Serenu (Ivonu Strahovski) čija slika u plamenu potencijalno nagoveštava njen odlazak u pakao. Emili (Aleksis Bledel) drži u naručju bebu za koju pretpostavljamo da je Nikol, Džunina ćerka, dok Fred (Džozef Fajns) otkriva da je kolevka u njegovoj kući prazna.

Izvršni producent serije Brus Miler poručuje da će se i tokom treće sezone pridržavati originalnog scenarija, koji prati pad Galala. On ističe da će ostati dosledan romanu i onome što je Margaret Atvud napisala, ali da će za razliku od nje, temu obraditi na malo dinamičniji način.

ben-affleck-batman-1-1050x700 Ben Aflek ipak više nije Betmen rns7c4xpymbezudrlqgr Silvester Stalone planira da snimi film o Edgaru Alanu Pou naslovna kola Najčuveniji filmski automobili www.lionsgatepublicity.com Uživajte u ovim filmovima za Dan zaljubljenih · · · · · · ·