Trejler za kratki nastavak filma Love Actually
KULTURA · film/TV

Ako ste voleli film „Love Actually“, obradovaće vas vest da je snimljen nastavak poznate božićne romantične komedije. Doduše u pitanju je 15-minutni kratki film u kome ćemo moći da vidimo šta se u međuvremenu desilo sa našim omiljenim likovima iz originala.

Trejler počinje scenama iz prvog dela, koje ubrzo bivaju zamenjene novim snimcima koji se pozivaju na momente iz originalnog filma. Pa tako, lik koji tumači Andrew Lincoln i dalje stoji ispred vrata Keire Knightley sa svojim kartonima, samo ovoga puta je pita da li joj se sviđa njegova brada. Hugh Grant reprizira svoj ples, a lik koji glumi Bill Nighy se hvali da je spavao sa jednom od sestara Kardashian, ali ne može da se seti sa kojom. U kratkom filmu će se još pojaviti Liam Neeson, Laura Linney, Colin Firth i Rowan Atkinson, dok je za režiju i scenario ponovo zadužen Richard Curtis.

summer-movie-preview_cover 10 filmova kojima se radujemo ovog leta Bar 02 10. Španski metar – U slavu filma i španskog jezika Automatski nacrt Blade Runner 2049: Stigao je trejler za nastavak SF klasika Christopher-Nolans-Dunkirk-cover Pogledajte trejler za ratni film „Dunkirk“ ·