spider-man-far-far-from-home-trailer-1547561167
KULTURA · film/TV

Kompanija Marvel Studios je objavila prvi trejler za film „Spider-Man: Far From Home“ u kome ćemo ponovo gledati Toma Holanda u ulozi našeg omiljenog superheroja. To je drugi deo nove verzije sage o Piteru Parkeru (Spajdermenu). Podsećamo vas, njegov prethodnik, „Spider-Man: Homecoming“, je izašao 2017. U međuvremenu smo popularnog superheroja mogli da gledamo u filmu „Avengers: Infinity War“, a on će biti i veliki deo njegovog nastavka „Avengers: Endgame“ (26. april).

Upravo nakon dešavanja u tom filmu počinje radnja novog nastavka sage o Spajdermenu. U trejleru možemo videti da Piter Parker odlučuje da se pridruži prijateljima na putovanju po Evropi i na nekoliko nedelja ostavi superherojski život po strani. Međutim, kada se nakon nekoliko bezbrižnih dana u Veneciji susretne sa Nikom Fjurijem (Semjuel L. Džekson), njegovi planovi će pasti u vodu. Bivši direktor agencije S.H.I.E.L.D. će mu otkriti da se svet nalazi pred novom pretnjom pa će on stoga morati privremeno da prekine svoj odmor i pridruži se novoj misiji za spas čovečanstva.

Zendaja, Marisa Tomej i Džejkob Batalon su ponovili svoje uloge iz prvog dela, a od novajlija će relativno veliku rolu imati Džejk GilenhalSpider-Man: Far From Home je režirao Džon Vots. Film će imati svoju premijeru 5. jula.

billy-zane-in-titanic Evo koji glumac će tumačiti Marlona Branda na velikom platnu Game-of-Thrones-Season-8-Teaser Game of Thrones: Novi tizer otkriva datum emitovanja premijere 8. sezone collage Najbolji modni filmovi svih vremena naslovna (BGR) Još 5 filmova koje jedva čekamo u 2019. · · · · · ·