the-official-poster-for-once-upon-a-time-in-hollywood
KULTURA · film/TV

Jedan od najiščekivanijih filmova godine je deveti po redu film čuvenog Kventina Tarantina, pod nazivom „Once Upon A Time In Hollywood“. Sada je stigao i trejler koji obećava dobru zabavu.

Glavne uloge u filmu tumače Leonardo Dikaprio kao poznata filmska zvezda i Bred Pit kao njegov dubler u zlatno doba Holivuda 1969. godine. To se sve dešava negde u vreme ubistava „porodice“ Menson, a Margo Robi glumi Šeron Tejt, pokojnu suprugu Romana Polanskog, koja strada baš od ruke ove sekte. U sporednim ulogama se pojavljuje još puno poznatih glumaca, između ostalih tu su Al Paćino, Kurt Rasel, Dakota Fening i nedavno preminuli Luk Peri, kome je ovo bio poslednji projekat.

Sam Tarantino veoma je uzbuđen povodom ovog filma, na čijem scenariju je radio proteklih pet godina. Želeo je da ispriča priču o Holivudu koji više ne postoji, kojeg se čak i on delimično seća jer je tada bio sedmogodišnji dečak. Čini se da nas očekuje dinamična priča, sa prepoznatljivim stilom i sjajnom glumačkom postavom. Premijera filma će biti u julu.

lucy-in-the-sky Natali Portman je astronautkinja u filmu „Lucy in the Sky“ download „Kapetan Marvel“ ili komercijalizacija feminizma moana-film-2016-760x506 Ove tri stvari su zabranjene u svim dečijim Dizni filmovima download HBO najavljuje mini-seriju o tragediji u Černobilju · · ·