723190-true-detective-season-3
KULTURA · film/TV

Televizija HBO je upravo objavila prvi trejler za treću sezonu serije „True Detective“. Kao i u slučaju prve dve sezone, i u trećoj ćemo gledati jedinstvenu priču sa novim likovima i na novim lokacijama. Glavnog protagonistu, detektiva Vejna Hejza, igra Oskarovac Maheršala Ali, dok ostatak glumačke ekipe čine Stiven Dorf, Džon Čarls Dikson i Karmen Edžogo.

Autor serije je ponovo Nik Picolato, a on je ujedno i režiser nekoliko epizoda. Treća sezona će se dešavati u oblasti visoravne Ozark koja se prostire na četiri američke države: Misuri, Arkanzas, Oklahomu i Kanzas.

Informacije o zapletu serije i dalje nisu dostupne, s tim što se jasno može videti iz trejlera da će se dešavati u tri različita vremenska perioda. Ipak, fanovi serije mogu da budu sigurni da će atmosfera biti jednako sablasna kao u slučaju prve dve sezone.

Datum premijere treće sezone još uvek nije određen, ali je najavljeno da će prikazivanje početi u januaru naredne godine.

Suspiria-Trailer Dakota Džonson je zvezda novog horora „Suspirija“ KING KONG 1933 pic02 10 najboljih filmova sa oblakoderima king-lear-trailer-700x300 Entoni Hopkins je kralj Lir u novoj filmskoj adaptaciji Šekspirove tragedije Jutro će promeniti sve Premijera nove srpske serije (one) koja će promeniti sve · · · ·