1
KULTURA · film/TV

U bioskope dolazi još jedna ekranizanija književnog serijala, ovoga puta su to „Smrtonosne mašine“. Objavljen je novi trejler za ovaj film reditelja Kristijana Riversa i producenta Pitera Džeksona, koji je zasnovan na istoimenom serijalu knjiga.

Radnja filma dešava se hiljadama godina nakon što je kataklizma uništila civilizaciju i ljudi su se prilagodili i stvorili novi način života. U ovom svetu, gradovi su pokretni i oni veliki, poput Londona, traže i love manje gradove za svoje potrebe. Tada se sreću Tom Netsvorti, koji živi u Londonu, i odmetnica Hester Šo, koji se neočekivano udružuju i započinju borbu koja će promeniti budućnost sveta.

Još pre nekoliko godina, Piter Džekson i Fren Volš dobili su prava na adaptaciju serijala Filipa Riva. Scenario su napisali zajedno sa Filipom Bojens, koja je radila na trilogijama Gospodar prstenova i Hobit. Reditelj Kristijan Rivers je takođe sarađivao sa Džeksonom na Hobitu, ali i dvadeset godina pre toga. Dobio je Oskara za vizuelne efekte u filmu King Kong.

Film Smrtonosne mašine stiže u bioskope 14. decembra.

merlin_138879237_8b6b57d6-7ce0-4953-bc31-275433450ccc-jumbo Novi film o Vivijan Vestvud je uzbudljiv baš kao i njena moda Africki posteri Bizarni afrički posteri poznatih filmova Halloween-Movie-2018-Jamie-Lee-Curtis-Michael-Myers Noć veštica: Trejler za (izgleda) poslednji nastavak horor serijala dambo Objavljen prvi trejler za novu verziju „Damba“ · · · ·