hqdefault
U VAZDUHU · tech/web

Kada je dobio priliku da se obrati diplomcima univerziteta Stanford u Kaliforniji 12. juna 2005, Stiv Džobs je odlučio da svima otkrije šta je to što ga pokreće u životu i inspiriše ga da bude najbolja verzija sebe. Sada imamo priliku da ponovo čujemo najupečatljiviji deo njegovog govora, ovog puta uz propratnu animaciju koja savršeno ilustruje njegovu poentu.

Osnivač kompanije Apple je održao govor diplomcima u periodu neposredno nakon što je saznao da ima rak. Možda je baš zbog toga u fokusu njegovog obraćanja bila činjenica da nas sve čeka smrt pre ili kasnije i da je zato potrebno da svaki dan živimo kao da je poslednji. Stiv je poručio da pratimo svoj san i da ne dozvolimo drugima da svojim ustaljenim stavovima i navikama uguše naše potencijale.

Dirnut ovim govorom, Mark Vuding sa Youtube kanala After Skool je odlučio da za njega napravi prikladnu animaciju i tako novim generacijama približi ideje ovog slavnog preduzetnika i inovatora. Pogledajte u videu iznad teksta kako ona izgleda, a nakon što to uradite, možete i da poslušate kompletan Stiv Džobsov govor diplomcima univerziteta Stenford na ovoj adresi.

Samsung COOKHOUSE_BUILT IN KITCHEN (2) Predstavljeni inovativni Samsung kuhinjski uređaji bekap Evo koliko često treba da pravite rezervne kopije podataka sa računara mario-1558068_1280 Čuvene Nintendo igrice dolaze u svet virtuelne realnosti 03_GalaxyA70_all_colors_combo Samsung predstavio nova tri modela iz Galaxy A serije · · · ·