nightflyers
KULTURA · film/TV

Iako je Džordž Martin najpoznatiji kao autor serijala knjiga „Pesma leda i vatre“, po kome je nastala planetarno popularna tv serija „Igra prestola“, njegov opus se tu ne završava. Sada će i njegova novela „Noćni letači“ dobiti seriju.

Stigao je prvi trejler za novu seriju Nightflyers, koja će predstavljati adaptaciju naučnofantastične novele Džordža Martina iz 1985. godine. Radnja se dešava na svemirskom brodu, kojim ljudi traže novu plodnu oblast za naseljavanje, jer Zemlja polako umire. Nešto polazi po zlu i članovi posade se pojavljuju mrtvi, jedan po jedan.

Radnja serije možda neće zadovoljiti ljubitelje Igre prestola, ali trejler definitivno deluje obećavajuće. Za razliku od drugih popularnih naučnofantastičnih serija, čini se da će ova imati i priličnu dozu horora. Ne zna se tačan datum emitovanja serije, ali to će biti do kraja ove godine. Ovo nije prvi pokušaj ekranizacije Martinove novele, ali se nadamo da će biti uspešniji od filma iz 1987. godine.

hunter-killer-gerard-butler Džerard Batler sprečava Treći svetski rat Nasleđeno zlo 5 Da li je „Nasleđeno zlo“ najstrašniji film svih vremena? PULA 2018 pic02 Pula 2018: Novi hrvatski film u četiri kraka GODZILLA2_INTRO Prvi trejler za film „Godzilla: King of Monsters“ · · · · ·