BeFunky-collage (2)
PULS GRADA · moda

Danas postoji dosta modela kupaćih kostima, dok ranije to nije bio slučaj… Kupaći kostimi su u poslednjih 100 godina doživeli veliku promenu i oni prvi (ako se tako uopšte mogu nazvati) nemaju nikakve veze sa današnjim modernim kostimima.

Početkom 20. veka. kupaći kostim se sastojao od pune kratke suknje, prsluka i biciklistički. Ovaj stajling se tada smatrao provokativnim. Tek nakon dve decenije pojavili su se kostimi koji otkrivaju ruke i noge.

Tokom 1946. godine, modni kreator Luis Rear predstavio je prvi bikini na svetu. Od tada, kupaći kostimi postaju sve manji i sve se više eksperimentiše sa stilovima. Sve je u opticaju, a zabrane i ograničenja gotovo da ne postoje!

U videu iznad teksta pogledajte kako je izgledao ovaj uzbudljivi modni vremeplov… Koja godina je po vašem mišljenju najinteresantnija kada je reč o dizajnu kupaćih kostima?

pjimage (70) Ovi modeli farmerki su sve samo ne klasični BeFunky-collage (32) Instagram nalog Dajan Kiton je prava oaza modne inspiracije hbz-bikini-index-1557434135 Najlepši kupaći kostimi visokog struka za ovo leto page-got-kostimi Najlepši ženski kostimi u seriji „Igra prestola“ · ·