hbz-stranger-things-auditions-1-1509635327
KULTURA · film/TV

Prošlo je oko nedelju dana od dugo očekivane premijere druge sezone popularne serije „Stranger Things“, a neki od nas su već pogledali sve epizode i strpljivo čekaju sledeću.

Ako ste, kao i mi, još željni materijala vezanih za ovu sjajnu seriju, biće vam zanimljivo da pogledate ovaj video koji prikazuje snimke sa audicije mladih glumaca i glumica koji igraju naše omiljene junake.

Klipovi su pušteni u okviru prve epizode Netflix-ove emisije Beyond Stranger Things, koju u celini možete pogledati OVDE.

U videu iznad ovog teksta videćete šta je to što je impresioniralo autore serije Stranger Things da izaberu ovu grupu talentovanih glumaca za svoj novi projekat. Primetićete između ostalih Millie Bobby Brown (Eleven), Finna Wolfharda (Mike Wheeler), Caleba McLoughlina (Lucas Sinclair) i Gatena Matarazzoa (Dustin Henderson), kako izvode scene iz prve sezone serije u periodu kada su imali između 10 i 13 godina.

Geostorm, Srećan dan smrti Šta gledati u bioskopu, šta izbegavati: „Srećan dan smrti“, „Lice od kože (Početak)“ i „Geostorm“ Alias Grace/Philip K Dick Dvojni prikaz: Nove serije „Alias Grace“ i „Philip K. Dick’s Electric Dreams“ Saimir FilmBox: Obilje zabavnih sadržaja u novembru the-new-mutants-movie-image-maisie-williamscover The New Mutants: Trejler za Marvelov superherojski horor film · ·