Automatski nacrt
KULTURA · film/TV

Kukali smo, molili se, nadali i evo, dobili smo obaveštenje- serija koja je osvojila svet na prepad se vraća da sa nama „provede“ još jednu uzbudljivu sezonu. „Stranger Things“ će 2017. godine dobiti i zvanično drugu sezonu, ko će to još dočekati?!

Tizer se pojavio i prilično je nejasan. To je okej, ipak je naziv serije Stranger Things. A i nije ovo prvi tizer koji nas je naveo da mislimo i zaključujemo posve drugačije nego što bi to činili pravi detektivi. Da li ćemo dobiti neke od odgvora kojima se nadamo? Nedavno smo se pitali šta će se desiti, možete pogledati ovde. A jasno je da iz tizera ne možemo da zaključimo ništa. Sem da su reči koje se pojavljuju na ekranu možda nazivi epizoda.

1. MADMAX

2. THE BOY WHO CAME BACK TO LIFE

3. THE PUMPKIN PATCH

4. THE PALACE

5. THE STORM

6. THE POLLYWOG

7. THE SECRET CABIN

8. THE BRAIN

9. THE LOST BROTHER

Nego, pogledajte ovo pod brojem 9. Hoće li oni to naći pravog Willa? Da li je onaj koji je spašen zapravo opsena iz zemlje Upside-Down? 


Mehaničar Film „Mehaničar: Povratak“ stiže u bioskope HBO nove serije TV preporuke: „The Night of“ & „Vice Principals“ Planetarium „Planetarium“ : novi film Lily-Rose Depp i Natalie Portman Novi srpski filmovi Novi srpski filmovi premijerno prikazani na festivalima tokom leta · ·