Stuttgart Online
KULTURA · muzika

Novi singl prvaka beogradske garažne rokenrol scene, grupe Stuttgart Online zove se „Gubitnici“. Evo kako su oni objasnili svoju novu stvar: „Ovo je jedna tragikomična pesma, vrlo direktna i lična, generacijska. Našalili smo se na sopstveni račun i to je bilo vrlo zabavno, što se može i videti u spotu koji je iz jednog daha, u jednom kadru snimila Romana Slačala. Mislimo da ćete uživati u našoj novoj “veseloj patnji” – ističu kroz smeh članovi grupe, Bojan Slačala, Marko Barišić i Demir Ahmetović.

Novi singl, kao i sva dosadašnja izdanja benda možete nabaviti preko bandcamp platforme grupe.

Podsećanja radi, beogradska grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, izdali su dva albuma Radost svakom domaćinstvu i Prava stvar, a novi singl je deo trećeg, pod nazivom Štutgart na vezi, čije se objavljivanje u celini planira tokom ove godine.

van-gogh-banner-cover Akustični koncert grupe Van Gogh u Pančevu Seal Standards-cover Muzička recenzija: Seal „Standards“ (Universal) 23913-19642-mns-gibonni02-copy-cover Koncert Džibonija u Novom Sadu 27073066_1981645391880046_cover Koncert grupe Motorpsycho u Domu omladine · · ·